Etiquetes Adhesives per al Reciclatge d’Escombraries en Català

6.95

  • ♻️ SET de 5 enganxines de reciclatge diferentes per la gestió de residus als cubs d’escombraries
  • 🗑️ ETIQUETES ADHESIVES per cubells d’escombraries, de paper, plàstic, vidre, orgànic i la resta
  • 📏 TAMANY de 6,5×10 centimetres fàcils d’aplicar amb cola super resistent
  • ✨ BRILLANTS i Boniques: Els textos als stickers estan ben ressaltats facilitar-ne la recollida selectiva.
  • ✔️ COLA D’ALTA ADHERENCIA per asegurar màxima compatibilitat
  • 📗 Mini Guia de reciclatge en mida A6 en Català per a nens inclosa
Código EAN: 5070000383477 SKU: T5-47I2-Y61E Categoría: Etiquetas: , , , ,

Descripción

En aquest article us volem parlar sobre els Adhesius de Reciclatge que oferim a Recytip.com. Si vols fer de les tasques de reciclatge un hàbit una mica més divertit i donar-li una mica de color, et recomanem encaridament que facis una ullada als divertits dissenys Kawaii que et proposem. Segur que t’encantaran tant a tu com als més petits de la casa!

Adhesius per a cubs de reciclatge

Reciclar de manera correcta ens obliga a tenir una gran quantitat de cubs a casa nostra, normalment a les nostres cuines que en general o bé són iguals o molt semblants i només es diferencien en el color que hi ha al pedal o potser a la part superior….Una mica avorrit no?

Amb els nostres adhesius volem donar un toc més alegre als teus cubs i diferenciar bé els residus que s’hi han de dipositar. El nostre fabulós set de 5 adhesius diferents està format per il·lustracions Kawaii de vidre, paper i cartró, orgànics, plàstic i la resta de residus.

Adhesiu reciclatge groga per a envasos de plàstic

Amb el color groc de fons i una bonica ampolla d’aigua i un Brik de llet tenim l’adhesiu per als plàstics, perquè sí… els Briks de Llet cal llençar-los al costat del plàstic!

Sabies que una ampolla de plàstic pot trigar entre 150 i 1000 anys a degradar-se?

Adhesiu reciclatge verd per a envasos de vidre

Aquest adhesiu ve dissenyat amb un color verd de fons i unes boniques ampolles de cervesa i vi, potser no és el més divertit per reciclar a casa però un cop les portem al contenidor segur que t’ho passes bé llençant-les.

El vidre és un material 100% reciclable però pot trigar milers d’anys a degradar-se si no es recicla correctament Sabies que s’han trobat ampolles de vidre a tombes egípcies de fa 5000 anys?

Adhesiu reciclatge blau per a paper i cartró

Aquesta etiqueta té un bonic color Blau de fons i els dibuixos d’un paper i una caixa de cartró, és important recordar que no cal llençar aquí ni bolquers ni tovallons que hagin estat usats.

Tant el paper com el cartró tenen un procés de degradació relativament ràpid, al voltant d’un any depenent de les tintes que continguin.

Adhesiu reciclatge marró per a deixalles orgàniques

El seu disseny amb figures de plàtans, sandvitxos i alvocat ja ens indica que aquesta galleda és la indicada per a totes les nostres restes de menjar! Cal no oblidar que les flors i plantes són residus que també van en aquesta galleda.

El temps mitjà de degradació per a les deixalles orgàniques és de tan sols 4 setmanes sempre que els productes no portin químics addicionals. És important reciclar la matèria orgànica per la seva funció com a adob per a moltes plantes i el desenvolupament correcte del medi ambient.

Adhesiu reciclatge gris per a la resta de residus

Aquí sí, tot el que no es trobi en cap altra categoria toca llençar-lo en aquesta paperera però tingues en compte que objectes com piles, mòbils… cal ser més selectius i portar-los al punt de recollida pertinent.

Encara que pugui semblar que un xiclet de mastegar hagi d’anar a la galleda d’escombraries orgàniques, aquest és el seu lloc….I ni se t’acudeixi llençar-lo a terra ja que pot trigar fins a 5 anys a degradar-se!

Etiquetes de reciclatge a Amazon

T’ha agradat què has vist? Estàs disposat a donar un toc de color i diversió als teus cubs i papereres avorrits? Doncs ja tenim disponible el nostre set d’etiquetes a Amazon perquè no tinguis excuses i puguis reciclar com cal! Et deixem el link de compra a continuació.

Els nostres adhesius tenen una mida perfecta de 6,5×10 centímetres i estan fabricats en paper estucat adhesiu amb plastificat brillant per assegurar que siguin el més resistents possibles. A cada pack s’incorporen dos adhesius de cada tipus (és a dir 10 en total) així com una bonica guia de reciclatge perquè sempre tinguis present a quin cub va cada residu.

I que sàpigues que si el teu no són els cubs de reciclatge en recytip també tenim unes boniques bosses de reciclatge per casa teva.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Etiquetes Adhesives per al Reciclatge d’Escombraries en Català”